Post by quegranelgreenof on Mar 8, 2022 19:03:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Travel - Food truck fast restaurant ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Travel - Food truck fast restaurant IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pont hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Travel - Food truck fast restaurant 2022 version ▞▞▞
Imádok főzős játékokat, és azt hiszem, idővel szinte az összes főzős játékot letöltöttem és játszottam a Playstore-ból! De ez a játék rendben van, elmúlik az idő, de nem az egyik legjobb főzős játék, amivel játszottam, amikor először letöltöttem ezt a játékot, nagyon hibás volt, és éppen törölni akartam a játékot, amikor megérkezett a frissítés, így frissítettem a játékot, és javított a játék betöltésein, de nem mondanám 100%-ra, de azt leszámítva, hogy rendben van a játék
Nagyon egyszerű és szórakoztató, de nem szeretem a bútorokat, mert csak 3 cucc van így, nem szeretem nagyon😊
Ez egy szórakoztató játék, imádom👍❤️♥️💝❣️
Nem lehet átmenni a pékség 33. szintjén.
Nekem nem jó játék, de nem rossz, ezért 40 csillagot adok
Ez egy csodálatos főzős játék, köszönöm srácok, hogy csinálják a Covid-19-et, ti vagytok a legjobbak ahhoz, ami most történik, köszönöm, és Isten áldjon benneteket munkatársai és családjai
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Strategie twcq
Nagyszerű játékok, amelyek stimulálják az elmét. Sok kikapcsolódást!
Ez szívás
Nagyon jó jó játék
Botid
💘 azt
Tetszik, de nem tetszik, hogy milyen gyorsan megy
30. szintre jutott a sushi szinten. 29 másodpercet ad 29 ügyfél kiszolgálására. Lehetetlen átmenni. Addig is imádtam.
kétszer telepítettem. Mindkét alkalommal a lejátszás kattintás után semmi más nem történt, csak az úton haladó teherautó.
Nagyon szeretem ezt a játékot Én és a bátyám Játsszátok ezt a játékot Együtt........ Szeretjük ezt a játékot! Köszönjük, hogy megtalálta ezt a játékot ....... Köszönjük, hogy Ő/Ő.....!!!!!!!!!!
Cooking Travel - Food truck fast restaurant استراتژی krcg
Ez a játék szuper és fantasztikus, tetszik!!
Shiju Kp
Szeretem ezt a főzős játékot, és minden ember szereti a jó örökkévalóságot, ha játékot és nagyon könnyű grafikát szeretne.
Ezek a játékok nem visznek a következő szintre, ha jó vagy, meg akarnak csalni, órákig ugyanazon a fórumon tartanak téged, meg kell állítanod a bikát, ezért az emberek nem játszanak ezekkel a játékokkal
Cooking Travel - Food truck fast restaurant استراتژی krcg
Szeretem ezt a játékot. Nagyjából majdnem olyan, mint a főzőváros a Facebookon, amit szintén élveztem, amíg összeomlott
3-szor összeomlott kevesebb, mint 1 óra alatt a telepítés után!!!!!! Úgy tűnik, van benne lehetőség, de most eltávolítjuk
Imádom a játékot
Nem elég energiaszegény játék
Szórakoztató játék a családnak.
Hol van a frissítés?
Szia, hogy megy ez 🙂 nekem 🙂 munkába állni
Nehéz szinten nem tudok játszani. jönnek az emberek, és enni kérnek, gyors az idő, miért akarok sok időt
A játék élvezete gond nélkül, csak az a bajom, hogy nem hiszem, hogy kapok elég érmét, és nincs többletmunka az első kamion reggelizési szintjének befejezése után. A második teherautón vagyok, és a dupla érmével kapcsolatos hirdetéseim eltűntek, és nincs többletmunka az első teherautón. Szóval igen, küzdök a második teherautó fejlesztésével. Egyébként a játék jól megy. 👍👍😄
Ez a legrosszabb játék az egész játékboltban🤦♀
Klassz de tetszik
Az 5 csillag alapján ajánlom ezt a főzőjátékot mindenkinek, aki nagyon jó, és sok ajándékot nyerhet
Imádom ezeket a játékokat
Eddig könnyű játék. Az első teherautómon vagyok.
Játszani rendben van, de nyerni semmi sem, hogy szórakoztató legyen
Eddig minden rendben... csak nem tetszik, ahogy a rendelések szét vannak osztva
Gyönyörű 😊😊
Nagyon élvezni fogom ezt a tündért
Szeretem a játékot, kihívást jelent, de a hirdetések miatt abba kell hagynom. Sok hirdetéshez vezet. Idegesítő lettem
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Strategie twcq
Nagyon szeretem ezt a játékot, nagyon jól szórakozom😆
Eddig rendben van a játék
Eddig ez egy remek játék.
Nagyon szórakoztató
Pont így
A játék rendben van. A problémám az, hogy amikor megpróbálok egy hirdetést nézni, hogy megduplázzam az érméimet, a hirdetés lefagy, és HA ráveszem, hogy folytassa a lejátszást, akkor folyamatosan lefagy. És ez nem az én készülékem, mert ez az EGYETLEN játék, amelyen ez történik.
Érdekes játszani, és lehetőséget ad arra, hogy megnézzük, mi van a következő szinteken
Nagyon szórakoztató játék, imádom
Speak Turkish - 5000 Phrases & Sentences Ta’lim bgt
A játék az ok