Post by quegranelgreenof on Mar 8, 2022 19:09:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Manor : Sunny House ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Manor : Sunny House IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سنگهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Merge Manor : Sunny House 2022 version ▞▞▞
من به فضای بیشتری برای قرار دادن موارد نیاز دارم زیرا با ادغام آنها هستم.
من چیزی جز مشکل با این بازی نداشتم. به طور مداوم باید از یک بازی ذخیره شده شروع کنید، و مجبور به انجام مجدد یک سری چیزها هستید. تاخیر شدید در جایی که از من خواسته می شود اسکرین شات آن را ارسال کنم (چطور؟!؟!). و اکنون آخرین به روز رسانی است و من نمی توانم چیزی بخرم یا چیزی را کامل کنم. دکمه کار نمیکنه خب من الان باید چیکار کنم؟
بازی بسیار منحصر به فرد است، اما بی مزه است. فاقد موسیقی
من واقعا این بازی را دوست دارم. دنبال کردن خط داستان آسان است. چندین بازی کوچک وجود دارد که در انتظار تایمرهای MSQ هستید. تایمرها نسبتاً سریع پر می شوند. از میان چندین بازی ادغامی که من بازی کرده ام، این یکی در صدر جدول قرار دارد.
Merge Manor : Sunny House Hjernetrim zand
بازی عالی است اما از آنجا که به روز رسانی قادر به تکمیل وظایف نیست. آنها آماده هستند اما با کلیک روی تیک کامل نمی شوند
بازی عالی برای یک فرد صبور VVEERRRRYYYY. زمان بارگذاری وحشتناک، تاخیر و غیره. اگر اصلاً زندگی دارید از آن اجتناب کنید. بسیار ناامید کننده
خوبه
حتی نتونستم شروع کنم! هر بار که بازی شروع می شد کاملاً خاموش می شد. بعد از 3 بار برای همیشه حذف نصب کردم.
عالی پیشنهاد میکنم نصب کنید
Merge Manor : Sunny House Dėlionė pxv
هنوز تصادف می کند. اما اکنون تاخیر وجود دارد.
Merge Manor : Sunny House Bulmaca ydy
عالی! بازی کارهای زیادی برای انجام دادن دارد. با تشکر از شما برای تنظیم سطوح.
از گلدان قهوه ای. کیسه ی گل زرد درست میشه،کیسه رو خالی کنین .از کیسه یه چیزی باقی میمونه .سه تایی ازون کیسه باقیمانده رو با سه تای دیگه ادغام کنین .کنف درست میشه.
من فکر می کردم این بازی ادغام بهتر از بازی های دیگر است. نیاز به اضافه کردن یک پرش برای روایت است. خسته کننده. سینه ها از سطح 10 بسیار ناامید کننده هستند. می توانید اقلام بهتری را از خانه سبز تهیه کنید. بازی لیمو باعث حواس پرتی می شود و از بازی کردن خودداری کنید زیرا پاداش ها کم است. در حال حاضر باید برای جمع آوری آب نبات هالووین؟ باید لیمو را به هالووین تغییر می داد. هیچ کس نمی خواهد سه چالش داشته باشد. خیلی زیاد. در حال حذف نصب
میلادبرزیوند
بازی عالی تا الان مشکلی نداره
تنها مشکل من رسیدن به سطح 21 در رویداد لیمو است. سطح 21 دست نیافتنی است مگر اینکه تمام روز و هر روز آن 2 روز را بازی کنید. IMO
من واقعا این بازی را دوست دارم. خیلی شبیه Merge Mansion است، اما جذاب تر و سرگرم کننده تر.
آیا رویداد پسر آفتابی و شهری در حال اجراست یا به زودی برگزار می شود زیرا من نمی توانم رویداد را ببینم
بازی سرگرم کننده است، اما اگر بتوان فرکانس حباب را کاهش داد، سرگرم کننده تر خواهد بود
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
میشه بیشتر راهنمایی کنید برای لیمو ها و اون مجسمه. کیسه های تخمه رو چطوری به نخ تبدیل کنیم
لیمو کجا؟؟
من عاشق انجام این بازی هستم
جمله ی دوم مثل بقیه ی بازی یک کلمه ی شیطون داشت. اگر با آن خوب هستید، خوب است. اما من این بازی را برای بچه های کوچک پیشنهاد نمی کنم.
تا اینجای کار من بازی را دوست دارم، یک ایراد دارد، فضای زیادی ندارد و اسلات های اضافی هزینه زیادی دارد.
این به معنای واقعی کلمه هر پیشرفتی را که میخواهید تلاش کنید مسدود میکند تا زمانی که تمام کاشیها پر شوند و شما گیر کرده باشید یا مجبور شوید مواردی را بفروشید که ساختن آنها چند روز طول کشیده است! چیزی که آنها برای ذخیره یک آیتم دریافت می کنند مضحک است و بعد از هر خرید مضحک تر می شود! ویرایش: در حال حذف نصب! باگهای زیادی دارد، ادغامهای انجماد و خنثیسازی که من روزها برای ایجاد آنها کار کردهام. خیلی بد است زیرا من واقعاً می خواستم این بازی را دوست داشته باشم! شاید در آینده دوباره تلاش کنم، اما در حال حاضر به بهبودهای بیشتری نیاز دارد.
بازی جذابی است اما من به سطح 2 رسیده ام و اکنون نمی توانم هیچ ماموریتی را انجام دهم. بسیاری از بررسی های اخیر همین موضوع را گزارش می کنند. امیدوارم به زودی یک به روز رسانی برای رفع آن وجود داشته باشد، در غیر این صورت من در حال حذف نصب هستم. من این بازی را دوست دارم زیرا ادغام موارد بالاتر را آسان تر از بازی ها می کند. اما بازی به قدری یخ می زند که مجبور می شوم گوشی خود را مجدداً راه اندازی کنم تا برنامه را ببندم. اگه بتونی درستش کنی بازی خیلی بهتری میشه
Merge Manor : Sunny House Παιχνίδια παζλ ytcy
من بازی های ادغام زیادی انجام داده ام و از این بازی بیشتر از بقیه لذت برده ام.تعادل خوب اقلام برای ادغام، فضایی برای اقلام و فرصتهایی برای گسترش فضای ذخیرهسازی بدون پرداخت هزینه خاص
این یک بازی بسیار سرگرم کننده است. من فقط وقتی بین وقفهها، تبلیغات و غیره منتظر میمانم آن را بازی میکنم. استقامت کمی طول میکشد، اما اینطور نیست که ساعتها در یک جلسه بازی کنم. تنها مشکل من در حال حاضر این است که دیگر کاری برای انجام دادن وجود ندارد. من برای باز کردن قفل یک منطقه به سطح 30 رسیدم، اما وقتی قفل آن باز شد، هیچ کار یا هیچ چیز جدیدی وجود نداشت. اگر میخواهید بازی را در نقطهای محدود کنید، برای رسیدن به هیچ شرطی به خود زحمت ندهید.
Merge Manor : Sunny House Bulmaca ggbi
ぬりえ 教育 xkz
وو
بازی کردن خوب است، اما وقتی چیزی را از بازی میخرید، اصلاً آن را دریافت نمیکنید
می تواند برخی از قواعد بازی را توضیح دهد، به جای داشتن رویکرد آزمون و خطا. اما پس از کار کردن آن xx بسیار خوب است
بهترین چیزی که در این مورد دوست دارم این است که می توانم به صورت آفلاین بازی کنم.
کسی میدونه شیشه صورتیا به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی خوبی بود ولی از وقتی بروزسانی کردم هنگ کرده که تکمیل شده رو نمیتونم رد کنم بره لطفا با تشکر پیگیری کنید
نمی توان جواهرات تولید کرد و نمی توان انرژی را از سکه ها تجدید کرد ... ناامید کننده
چیزهای مورد نیاز زیادی وجود ندارد، فقط منتظر شارژ مجدد چیزها هستید تا بتوانید دوباره چیزها را مطابقت دهید.
بازی ادغام Run of the Mill، هر چند برای یک روز بارانی عالی باشد
زیاد خوشم نیامد اما بد هم نبود
خیلی شبیه بازی های دیگه ای که بازی کردم. آسان و آرامش بخش، همانطور که من آن را دوست دارم.
بسیار دلپذیر وسرگرم کننده است با سپاس از سازنده بازی
نمی توان روی موارد تکلیف کامل کلیک کرد
بنابراین پس از چند ماه بازی، ناگهان این دیگر با دستگاه من سازگار نیست، بنابراین نمی توانم به روز کنم و نمی توانم بازی را ادامه دهم. برای کمک با توسعه دهنده تماس گرفتم، آنها اصلا اهمیتی نمی دهند. تنها چیزی که برگشتم این بود که بله، دیگر سازگار نیست. خوب ممنون از هیچی!
بازی رو نصب کردم اما نمیاره چرااااااا؟؟؟
هنرمندان / دزدان کلاهبردار آنها 170 دلار از من از 5 ساله ام دزدیدند که این بازی را به مدت 1 ساعت در تلفن من بازی می کرد و گوگل آن را بازپرداخت نمی کند. دانلود نکنید. حتی پس از پاسخ، آنها هنوز پول مرا دزدیدند بدون بازپرداخت. هنرمندان کلاهبردار