(Android/iOS) Vocabulary Builder - Test Prep codifică mai multe primogems
Mar 8, 2022 19:31:28 GMT -5
Post by quegranelgreenof on Mar 8, 2022 19:31:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vocabulary Builder - Test Prep ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vocabulary Builder - Test Prep IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică mai multe primogems ▞▞▞
▞▞▞ Vocabulary Builder - Test Prep 2022 version ▞▞▞
Multe întrebări au mai multe răspunsuri adecvate, în funcție de context, atunci când este selectat, exemplul dat este o versiune modificată a cuvântului, unele cuvinte sunt complet greșite, construcția aplicației este puțin urâtă. Actualizările viitoare ar putea face din aceasta o aplicație grozavă, deoarece există mult potențial, ideea este bună.
Această aplicație conține destul de multe erori de diferite grade. De exemplu, se spune că semnificația lui învârtit este „într-o ceartă”. Acest lucru este pur și simplu greșit. Multe cuvinte au, de asemenea, definiții slabe sau negramaticale, care nu reușesc să surprindă cele mai frecvente moduri în care este folosit cuvântul. De asemenea, învață doar un singur sens de cuvinte care au mai multe semnificații, uneori nici măcar nu predau cel mai comun. În general, această aplicație este o modalitate proastă de a încerca să învețe cuvinte.
Aplicație foarte utilă
Mi-a plăcut foarte mult această aplicație. Am reluat utilizarea după câteva luni! a constatat că caracteristica sa de a pronunța cuvinte a dispărut! Vă rugăm să-l adăugați înapoi. doar pentru asta îmi schimb ratingul de la 5 la 2 stele
Progresul este resetat după 3-4 zile, chiar și atunci când folosesc aplicația în mod regulat. Foarte frustrant, deoarece trebuie să încep totul din nou și nu pot accesa nivelurile superioare până când cele inferioare nu sunt deblocate.
Foarte util
Pronunția este oprită.
este cu adevărat benefic pentru fiecare organism
Unele dintre definiții sunt incorecte și nu există loc pentru a le raporta ca atare. Destul de enervant într-adevăr.
Nu ar funcționa!
Intermediar 4, are 39 de întrebări! Este o eroare care a făcut aplicația inutilă!
Această aplicație ajută la îmbunătățirea vacanței
Aplicație grozavă. Mi-aș dori să existe o mostră audio pentru fiecare cuvânt și propoziție exemplu.
0% Rata de succes pentru străini
Bună, este mai bine dacă această aplicație împarte orice nivel la doar 10 cuvinte, nu la 10-20-30-40 ... 65 De exemplu, este mai bine să împartă 40 de cuvinte în 4 etape a câte 10 cuvinte, apoi după finalizarea primelor 10 cuvinte, aplicația rulează la următoarele zece cuvinte... După părerea mea, dacă faceți explicația de mai sus, aplicația dvs. va fi cea mai bună în acest fel. Vă mulțumesc foarte mult pentru urmărire.
Excelent constructor de vocabular. Interfața grafică este simplă și atractivă. L-am folosit pentru GRE pe lângă puntea mea anki. Vă recomand să utilizați această aplicație și să creați un pachet anki pentru cuvintele pe care nu le cunoașteți. Anki vă va taxa mai mult amintirea activă, deoarece nu aveți opțiuni din care să alegeți, dar această aplicație vă va oferi totuși o inițiere în acele cuvinte și în modul în care sunt folosite. Excelentă resursă gratuită!
Acesta nu este doar un mod distractiv de a învăța cuvinte noi, ci și care creează dependență. Mă simt obligat să utilizez această aplicație în fiecare seară, de îndată ce mă lovesc de pat. Oferă sprijin prin repetarea cuvintelor, dorește ca tezaurul și pictura să fie disponibile cu fiecare cuvânt.
Aplicație uimitoare și foarte distractivă. Îmi place foarte mult cum nu vă permite să progresați până nu răspundeți corect la cuvânt din memorie. Îl ajută cu adevărat să țină o treabă grozavă
Este cu adevărat o aplicație utilă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească vocabularul pentru IELTS, GRE și multe abilități lingvistice internaționale
Această aplicație oferă un volum mare de cuvinte, dar este frustrant când marcați incorect răspunsurile corecte, deoarece un cuvânt are mai multe definiții. Cuvintele au adesea mai multe definiții, iar dicționarele vor ordona aceste definiții în funcție de nivelul de utilizare, să spunem 1, 2 și 3. Această aplicație va prezenta, de exemplu, definițiile 2 și 3, dar va marca corect numai definiția 3. Sunt foarte recunoscător pentru această aplicație că m-a ajutat să studiez, dar dezvoltatorii ar trebui să lucreze pentru a corecta această eroare.
Aceasta este o aplicație grozavă cu care vă puteți îmbunătăți. Îmi place foarte mult. Îl poți folosi on sau offline și ușor de navigat. Mulțumesc.
oferă definiții greșite ale cuvintelor
Aș spune că 3,5 stele ar fi mai precise. Este o aplicație bună, dar cred că este mult loc de îmbunătățire cu definițiile
Testarea abilităților prin sistemul de concurs nu funcționează de câteva săptămâni. Ar fi foarte apreciat dacă asta poate funcționa, am acordul meu plin de jocuri înghețate care nu fac nimic.
Vocabulary Builder - Test Prep การศึกษา owcn
Fiind un serviciu care se mândrește cu predarea oamenilor, această aplicație o face foarte prost. Învățarea nu este un „1” sau un „0” (adică NU este nici cunoscut, nici necunoscut.) Am văzut aplicații de învățare care au făcut o treabă mult mai bună de a preda prin (1) arătându-vă definiția corectă prima dată când utilizatorul vede un cuvânt nou, exploatând principiul Primacy și (2) cerând utilizatorului să evalueze cât de sigur este. Apoi, chiar dacă înțelegi corect întrebarea, cu un nivel scăzut de certitudine, o vei mai vedea de câteva ori.
Această aplicație nici măcar nu funcționează. Continuă să încerci să alegi un răspuns și nu mă va lăsa și apoi îmi spune că mă înșel. Nu are sens cum aș putea greși dacă nici măcar nu pot răspunde la întrebare. O aplicație groaznică. Ii dau un F.
Îmi place această aplicație datorită repetării cuvintelor pe nivel. Asta a fost că vei ajunge să exersezi iar și iar și să interiorizezi de fapt sensul.
Aplicația este bună, desigur, mi-a plăcut, dar singurul lucru care m-a îngrijorat (atât de frustrat) este că pierd toate datele d ale nivelurilor finalizate... acesta este al treilea timp cu care mă confrunt😤 chiar nu înțeleg de ce se întâmplă asta .. Deci, sper că vă rog să trec peste dis cât mai curând posibil!
Este o aplicație foarte utilă, cu funcții bune de sarcini și teste. Singurul lucru de care are nevoie sunt jucători în timp real împotriva cărora să joace, deoarece nu a funcționat, deoarece am încercat să joc la fiecare nivel.
Întotdeauna rămâne ceva loc pentru a învăța lucruri dificile; indiferent de nivelul tău, vei învăța lucruri noi în această aplicație, adică dacă ești intrigat de minunile Words.
Vocabulary Builder - Test Prep Pendidikan ysag
Aș da acestei aplicații 5 stele dacă nu pentru problemele de sincronizare. Am pierdut în mod repetat progresul, experimentând niveluri șterse și cuvinte într-un nivel. De asemenea, când am achiziționat un telefon nou și am instalat aplicația, tot progresul meu a dispărut. Creșterea vocabularului necesită mult timp și multă practică, iar fără sincronizarea adecvată a contului, această aplicație pur și simplu nu este configurată pentru asta. Nu îl pot recomanda ca ajutor de învățare.
Aplicație destul de bună, doar termină cuvântul lv1, nu este complicată până acum, poate puțin ușoară pentru cititorii experimentați, dar excelentă pentru munca care este destinată să introducă cuvinte noi și să ajute la testarea de stat...😍😍😍😍
Iubesc absolut. O adăugire pe care aș dori să o văd este o opțiune de a vedea o listă scurtă a tuturor cuvintelor pe care le-ați făcut într-o anumită secțiune (de exemplu, cuvinte SAT, începător, nivel 1). Uneori văd un cuvânt foarte asemănător cu unul pe care tocmai l-am făcut anterior într-o anumită secțiune și aș dori să mă întorc și să văd ortografia pentru a putea învăța corect să diferențiez cele două, dar parcurgând 60 de cuvinte sau mai multe, pentru unul, este o mare bătaie de cap.
Tocmai am început să învăț să-mi dezvolt vocabularul bine până acum, dar cred că ar trebui să aibă opțiunea de a adăuga un nou nivel cu cuvintele preferate de utilizator. atunci este atât de util pentru mine
Crearea unui cont este aproape imposibilă. Oricare ar fi parola pe care o selectez. Se spune că asta nu este bine... iritant
Pistoleiro do Oeste - West Gunfighter Ação twy
Temporizatorul pentru a răspunde este WAYYYYY prea rapid. Nici măcar nu pot termina de citit toate selecțiile pe care le oferă, înainte ca temporizatorul să se termine. La ÎNCEPUTUL chiar. Viteza sa ridicol de mare. Nu unul pentru oamenii normali cărora le place să citească fiecare cuvânt cu atenție.