Post by quegranelgreenof on Mar 8, 2022 19:37:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight 3 - RPG fighting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight 3 - RPG fighting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daug primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight 3 - RPG fighting 2022 version ▞▞▞
atakuojant cirke paskutinis kovotojas, kurio negalite nuslysti, nuspirkite jį nuo starto pataisykite klaidą aš praradau unikalų tą kvailą buugggg
Man patinka visi judesiai, kuriuos galite padaryti Man patinka žmonių išvaizda, tai ne tik šešėlis, man patinka ir siužetinė linija
Niekur taip smagu, kaip ankstesni 2 žaidimai, kovos stiliai yra visiškai skirtingi, net kai atrakinate visus tris, nėra nė vieno, kuris atrodytų kaip senasis.Kartais žaidimas tarsi užblokuoja jus ir jūs negalite tinkamai kovoti su NPC
Blogiausias visų laikų žaidimas. Turi žymą „Neprisijungus“, tačiau beveik bet ką reikia prisijungti prie interneto. Bandė kovoti su pirmuoju boso kovą maždaug 60 sekundžių ir sugadino jį tik beveik trečdalį sveikatos strypo, o tada jis baigė mane 4 judesiu, nes sunkumas yra „Beprotiškas“. Bruh. Žaidimas negerbia įgūdžių; tai tik įrangos reikalas, kurią norint nusipirkti, reikia mokėti pinigus. Tipiškas P2W. Dabar pašalinsiu.
Shadow Fight 3 - RPG fighting Rol Oyunu vmaz
man tai patinka
Lb geras game bet kartais sunku bosus nuzudyt
Šis žaidimas tinka praleisti laiką, bet ne daugiau. Šis žaidimas nori priversti jus mokėti tikrais pinigais. Ir tiesiogine prasme viskam šiame žaidime reikia tikrų pinigų, kad būtų galima žaisti. Boso mūšiai yra ypač baisiausi...... AI apsunkins lygį, kad galėtumėte likti ir žaisti šį žaidimą ilgiau. Bendras blogas įspūdis...... jie galėjo lengvai patobulinti ir padaryti šį žaidimą geru. Istorija beprasmė ir neturi prasmės.
Šis žaidimas skirtas mokėti pinigus, kad laimėtum, o ne įgūdžių. Tiesiog mokėkite, kad laimėtumėte. Nesvarbu, kaip gerai žaidžiate, priešas tiesiog nužudo jus 2 atakomis. Šiukšlių žaidimas, neskirkite tam laiko. Aš tai žaidžiu 2 metus, tai neduoda jokios naudos, išskyrus tai, kad jus supykdo. jiems tiesiog reikia pinigų! Po visų apdovanojimų, kuriuos gavau, jie tiesiog be jokios priežasties mane šaudė su silpnesniais ginklais.
Tai labai blogas žaidimas bekause, tai kitos šešėlinės kovos kopija
Broli, dvikova nėra internete, nes galiu pristabdyti dvikovą
Tai yra mano mėgstamiausias žaidimas, bet yra keletas problemų, pavyzdžiui, dabar paliečiate žaidimo atsaką po 2 sekundžių, todėl žaidimas atrodo kaip lagi, lagi, bet žaidimas yra labai malonus, todėl skiriu jam 5 žvaigždutes🤩🤩🤩🤩🤩
Po atnaujinimu nepasileidzia zaidas. Siaip geras žaidimas
Gera grafika ir geriausias kovinis žaidimas (mano mėgstamiausias)
Shadow fight 2 yra geriausia ieškoti šešėlių kovos 3 nulaužti pataisyti
Puikus žaidimai
Lėti valdikliai, animacijos ir mechanika – viskas sukurta taip, kad mokėtų laimėti. Su įgūdžiais ir laimėtomis kovomis beveik jokios pažangos negalima pasiekti. Gera grafika mobiliesiems žaidimams. Apskritai, gana šlamštas, bet vis tiek taip gerai, kaip kovoti RPG žaidimai mobiliajame telefone :/.
Nežinau, kas negerai, bet dabar net negaliu pereiti įkėlimo ekrano, nesvarbu, kiek kartų paspausčiau kartojimo mygtuką. Bet aš turėjau šį žaidimą vieną kartą ir tai buvo nuostabus žaidimas.
🤩🤩🤩👍👍👍👍
Manau, kad jie padarė gerą darbą ir geriau nei 1 ir 2. Tiesą sakant, manau, kad jie turėtų padaryti dar vieną, nes yra tikrai šaunių ginklų šarvai ir mėtomi objektai. Man taip pat patinka, kaip jie pridėjo nemokamų dovanų ir kasdienių dovanų.
Tai mano mėgstamiausias žaidimas „Play“ parduotuvėje, aš žaidžiau šį žaidimą jau daug metų, bet kyla problemų dėl serverio ryšio. Kiekvieną kartą, kai bandau žaisti, niekada nepraeinu įkėlimo ekrano, bandau susisiekti su jais, bet vienintelis atsakymas, kurį gaunu, yra patikrinti savo interneto ryšį, kuris, žinau, yra tikrai geras. Ištrinu žaidimą ir atsisiunčiu iš naujo, bet atrodo, kad niekas neveikia. Jei problema bus išspręsta, pakeisiu įvertinimą.
Man patinka šis žaidimas♥️🥺Tiesiog nusivylęs merginos kūnu, atrodo kaip vyriškas vyras. Aš išmokiau merginų personažai atrodys kaip miela mergina, kaip ir įžangoje. Bet apskritai man tai patinka.
Ziaurei geras
Nise
Žaidimas labai lėtas ir dažnai nereaguoja po naujausio atnaujinimo... Išspręskite...
Visa tai buvo smagu iki naujausio atnaujinimo. Negaliu gauti atlygio po to, kai peržiūrėjau tuos papildomus skelbimus, kad gaučiau atlygį, pavyzdžiui, net mačiau visą skelbimą.. vis tiek Nerodykite man momentinių laidų klaida Apdorojant atlygį... tikiuosi, TAI bus ištaisyta greičiau
mielas nekki, turiu idėją, kad galite sukurti žaidimą, o jo vardas yra burtininko kova
Nu glicai nervina
Visai blogai. Sakyčiau, šiek tiek palaukite, kol jie neprisijungs
Talking Tom Cat Інше cjt
labai geras tik galetu buti geresnis gears bet siulau persisiusti🤪👍👍👊
Normalus žmogus
Žaidimas įstringa ir aš pradėjau žaidimą iš naujo, prarandu didžiulį trofėjų
šis žaidimas dvigubos sistemos čiulpia. Mano statistika yra 1500 ir aš visada turiu kovoti su žmogumi, kurio statistika yra 1700–2000, tai reiškia, kad jie laimi. Pataisykite dvigubą sistemą pls
jokių atnaujinimų
Mobilioji RAM yra 8 GB, tačiau šis žaidimas užima per daug laiko. Taip pat žaidimas įstrigo naršant meniu.
Žaidimas yra geras, bet tiek daug skelbimų kiekvieną kartą po žaidimo visada yra kažkoks niūrus
Esu atviras, šis žaidimas pribloškia, kad sėdėtum čia ir duotum man rekomenduojamą lygį. Bet kaip aš turėčiau pasiekti tą rekomenduojamą lygį nepratęsdamas žaidimo. Ir aš negaliu tęsti, kai bandau įveikti bosą, kuris gali MANE TIKRAI NUŽUDYTI KELIAIS ATLYGAIS. Manau, kad vienintelis būdas įveikti bosą ir pasiekti daugiau žaidimo yra leisti pinigus ir aš to nedarysiu dėl savo pasitenkinimo. Taigi aš rimtai NIEKAM nerekomenduoju žaisti šio žaidimo, kol kažkas nepasikeis.
Durnas geimas ir tiek
Shadow Fight 3 - RPG fighting Role Playing dhfi
Kai relybe kariaut lol
mokėti laimėti grajus
Nesąmonėnahui viena leva svarbi praeit
Fina